WO4YOU, voor het wo

WO4YOU is hét platform voor het wetenschappelijk onderwijs in Nederland. In samenwerking met de studievereniging zorgen wij ervoor dat de studenten de leermiddelen snel en gemakkelijk kunnen bestellen. Dit doen wij vanuit onze eigen logistieke organisatie, dit is onze kracht. Wij hebben zo zelf de controle over de kwaliteit van het gehele proces. Wij zijn gedreven en zetten ons in voor de student én de vereniging. Samenwerking is bij ons gebaseerd op relatiebeheer, logistiek, communicatie en nazorg. De kwaliteit van het onderwijs hebben wij hoog in het vizier. Wij willen de klus klaren!

WO4YOU maakt het eenvoudig.

 • Studenten kunnen snel en gemakkelijk bestellen.
 • Wij hebben gebruiksvriendelijkheid hoog in het vaandel!
 • Wil je als vereniging meer informatie over samenwerken met WO4YOU mail dan naar Herman van der Pol, h.vanderpol@intertaal.nl, of Sebastiaan Heijnen, s.heijnen@intertaal.nl

WO4YOU, meer dan 35 jaar ervaring

WO4YOU is samen met HBO4YOU onderdeel van Intertaal en zijn beide gespecialiseerde studieboekenleveranciers binnen hun eigen segment. Voorheen ook bekend als interE. Met interE leverden wij bijvoorbeeld aan Avans hogeschool, Hogeschool Zuyd, Noordelijke hogeschool Leeuwarden. In 2008 is interE overgenomen door Van Dijk Educatie en de BGN (later Studystore). Vanaf 2021 zijn wij met WO4YOU gestart en nu leveren wij aan meer dan 100 studieverenigingen. Wij leveren aan de studenten van onder andere de TU Twente, TU Eindhoven, TU Delft, Universiteit Utrecht, UvA, Universiteit Leiden, RUG, Radboud, Tilburg University en Maastricht University.
Missie

Het is onze missie om alle leermiddelen te kunnen leveren aan de student en dit te doen in samenwerking met de studievereniging, met compassie voor het proces en naar volle tevredenheid van de student.

Visie

In onze visie geloven wij in eigen beheersbaarheid van het proces, van boekenlijst tot en met het volledige distributieproces Wij streven zo naar een optimale kwaliteit van de invulling van de behoefte van de student. Optimale kwaliteit ervaart de student door; snel en gemakkelijk alle nodige leermiddelen op een plek te kunnen bestellen, zowel digitaal als folio; snelle levering en duidelijk inzicht in de status van de bestelling; duidelijke communicatie en goede bereikbaarheid van onze klantenservice. Wij hechten veel waarde aan een goede samenwerking met de studievereniging. Hierdoor bereiken we de optimale service naar onze gezamenlijke klant; de student.

Kernwaardes
 • Transparantie
  We zijn helder in onze communicatie en duidelijk in wat we doen.

 • Passie
  Logistieke dienstverlening is onze passie. Wij streven continu naar het optimale logistieke proces! De student moet het bestellen van de leermiddelen als vanzelfsprekend ervaren.

 • Respect
  Wij respecteren onze collega’s en klanten in wie zij zijn, wat zij zijn en hoe zij zijn. Wij maken hierin geen onderscheid.

Mijn WO4YOU